Reuzenrommelmarkt 2021

Op 5 september 2021 kunnen de Reuzen van Tervuren opnieuw een rommelmarkt in het centrum van Tervuren organiseren!

Omwille van de welbekende reden zullen er wel een aantal extra maatregelen gelden:

  • Er zal een mondmaskerplicht gelden voor de standhouders van 12 jaar of ouder.
  • Elke standhouder dient ontsmettende handproducten te voorzien voor bezoekers.
  • Elke standhouder dient zijn goederen te ontsmetten tussen 2 mogelijkse kopers in.
  • Er geldt een maximum van 8 verkopers per stand, ongeacht de grootte van de stand.

Aan de bezoekers van de rommelmarkt vragen wij de om de coronamaatregelen na te leven zoals opgelegd door de overheid.

De organisatie zal ontsmettende handproducten voorzien aan de in- en uitgangen van het afgesloten parcours.

Vul het onderstaande formulier volledig in, indien u wenst in te schrijven voor de rommelmarkt van zondag 5 september 2021. De prijs bedraagt 5 euro per 3 lopende meter. Inschrijven kan alleen onderstaand formulier, in café Keizerskroon op de markt van Tervuren of drukkerij Dieben. Er worden maximum 15 aaneengesloten meters per standplaats toegelaten. Dit zijn plaatsen waar geen wagen of aanhangwagen mogelijk is: de maximum diepte is de diepte van het voetpad.

Ook de bewoners op het parcours die een standplaats willen voor hun gevel (voor zover dit mogelijk is ) vragen we om in te schrijven voor de rommelmarkt. In de mate van het mogelijke krijgen zij een plaats toegewezen voor hun gevel. We vragen dan wel om in te schrijven vóór maandag 16 augustus, zodanig dat we hier voldoende rekening mee kunnen houden. Het parcours dit jaar bevat de Brusselsesteenweg (tot aan fietsenwinkel Robeet), Kerkstraat, Hoornzeelstraat en Paardenmarktstraat (tot aan het zwembad). Er zijn geen plaatsen op het marktplein.


Je inschrijving is pas geldig na ontvangst van de betaling op de bankrekening van de Reuzenvereniging Tervuren. De juiste gegevens hiervoor krijg je bij je inschrijving. Indien je van ons geen bevestiging hebt ontvangen dat je betaling is toegekomen, gelieve dan een betalingsbewijs mee te brengen op de dag van de rommelmarkt.

U kan steeds online de status van uw inschrijving en de toekenning van uw standplaats volgen. Hiervoor heeft u enkel uw inschrijvingsnummer nodig dat wordt weergegeven zodra u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld. Volg uw inschrijving hier: statuspagina

Uiterste datum van online inschrijven: woensdag 1 september 2021. Niet verkochte plaatsen kunnen op de marktdag zelf nog toegekend worden aan verkopers zonder inschrijving, tot zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Bij algemene afgelasting zal de organisatie alle reeds betaalde inschrijvingen terugbetalen. Wie deelneemt aan de rommelmarkt, verklaart zich akkoord met het algemene reglement dat u hier kan raadplegen: reglement.pdf