Reuzenrommelmarkt 2022

Op 4 september 2022 kunnen de Reuzen van Tervuren opnieuw een rommelmarkt in het centrum van Tervuren organiseren!

Parcours: Kerkstraat – Hoornzeelstraat – Paardenmarktstraat – Brusselsesteenweg

U kan steeds online de status van uw inschrijving en de toekenning van uw standplaats volgen. Hiervoor heeft u enkel uw inschrijvingsnummer nodig dat wordt weergegeven zodra u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld. Volg uw inschrijving hier:

Online Inschrijving Statuspagina

Vul het onderstaande formulier volledig in, indien u wenst in te schrijven voor de rommelmarkt van zondag 4 september 2022. De prijs bedraagt 5 euro per 3 lopende meter. Inschrijven kan alleen onderstaand formulier of in café Keizerskroon op de markt van Tervuren. Er worden maximum 15 aaneengesloten meters per standplaats toegelaten. Dit zijn plaatsen waar geen wagen of aanhangwagen mogelijk is: de maximum diepte is de diepte van het voetpad. (De rijbaan zelf dient ten allen tijde vrij te blijven voor de hulpdiensten.)

Ook de bewoners op het parcours die een standplaats willen voor hun gevel moeten inschrijven voor de rommelmarkt. In de mate van het mogelijke krijgen zij een plaats toegewezen voor hun gevel. We vragen dan wel om in te schrijven vóór maandag 15 augustus, zodanig dat we hier voldoende rekening mee kunnen houden. Het parcours dit jaar bevat de Brusselsesteenweg (tot aan de Robiano-kapel), Kerkstraat, Hoornzeelstraat en Paardenmarktstraat (tot aan het zwembad). Er zijn in eerste instantie geen plaatsen op het marktplein.


Je inschrijving is pas geldig na ontvangst van de betaling op de bankrekening van de Reuzenvereniging Tervuren. De juiste gegevens hiervoor krijg je bij je inschrijving. Indien je van ons geen bevestiging hebt ontvangen dat je betaling is toegekomen, gelieve dan een betalingsbewijs mee te brengen op de dag van de rommelmarkt.

Uiterste datum van online inschrijven: zondag 28 augustus 2022. Niet verkochte plaatsen kunnen op de marktdag zelf nog toegekend worden aan verkopers zonder inschrijving, tot zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Bij algemene afgelasting zal de organisatie alle reeds betaalde inschrijvingen terugbetalen. Wie deelneemt aan de rommelmarkt, verklaart zich akkoord met het algemene reglement dat u hier kan raadplegen: reglement.pdf