Reuzenwandeling

Reuzen in kabouterhuisjes: Pie en Wanne worden 70 en dagen jullie uit!

Trek stevige wandelschoenenaan en zoek de verstopte reusjes tijdens onze wandelzoektocht. Deelname is volledig gratis en corona-proof!

Langs de route werden 15 foto’s genomen, telkens in de buurt waar een reusje zich heeft verstopt. Zoek hoog, laag, onder, achter of tussen naar een reus in een minihuisje. Gevonden? Noteer de letter of het teken dat er op staat: deze heb je nodig om aan het einde van de zoektocht een woord te vormen. Scan de QR code en kom meer te weten over het reusje dat je net gevonden hebt.

Het vertrek is voorzien aan CC De Warandepoort voor een route van 6 kilometer. Via begaanbare wegen en pittige wegeltjes vertrekken we in het mooie park van Tervuren om te eindigen aan Cafe Keizerskroon op het marktplein. Volg het plannetje voor de juiste route. Op cruciale plaatsen staan er kleine wegwijzertjes met het logo van onze vereniging (zie voorbeeld hier naast). Geoefende navigators kunnen ook het aangeleverde GPX-bestand gebruiken op hun smartphone.

Wie aan het einde van de zoektocht het correcte woord heeft kunnen vormen, kan zijn wandelboekje deponeren in de voorziene brievenbus aan Café Keizerskroon op de markt van Tervuren of digitaal via het formuliertje hieronder, en dit ten laatste op 31 augustus 2021 om 16u.

We verloten enkele streekproductenmanden en waardebonnen voor de handelaars van Tervuren. De winnaars van de wedstrijd maken we bekend op onze website vanaf 1 september 2021. De uitreiking is voorzien tijdens de rommelmarkt van Tervuren op zondag 5 september 2021.

De wandelboekjes zijn te verkrijgen in Café Keizerskroon op de markt van Tervuren, CC De Warandepoort of hieronder te downloaden. Wanneer u het wandelboekje afdrukt, raden wij u aan deze recto-verso af te drukken in ‘landscape’ modus, met de optie ‘flip on short edge’ om een correcte afdruk te krijgen.Antwoordformulier

Verstuur je antwoord op onze wandelzoektocht via onderstaande formuliertje of deponeer je wandelboekje in de brievenbus aan Café Keizerskroon.

Schiftingsvraag: hoeveel deelnemers aan de wandelzoektocht sturen hun oplossing naar www.reuzen.be?